Buterbrood s salom (Pa amb llard) - Ucraïna
- Programa: Karakia
- Cuina: Olena Vitrychenko, Lloret de Mar
INGREDIENTS
- pa morè
- pasta de rave picant
- llard
- alls
PREPARACIÓ
Peleu i lamineu els alls. Reserveu-los.
Talleu el pa a llesques ben primes, de mig centímetre de gruix.
Unteu les llesques generosament amb pasta de rave picant.
Poseu al damunt de cada llesca un tall prim de llard i, per sobre, escampeu-hi unes quantes làmines d'all, al vostre gust.
Aquestes llesques, molt potents de gust, se solen prendre com a aperitiu, amb un gotet de vodka.
Nota:
El llard que va utilitzar l'Olena era una mena de cilindre compacte, salat tot al voltant, que trobareu en botigues especialitzades en menjars de l'Est.
Talleu el pa a llesques ben primes, de mig centímetre de gruix.
Unteu les llesques generosament amb pasta de rave picant.
Poseu al damunt de cada llesca un tall prim de llard i, per sobre, escampeu-hi unes quantes làmines d'all, al vostre gust.
Aquestes llesques, molt potents de gust, se solen prendre com a aperitiu, amb un gotet de vodka.
Nota:
El llard que va utilitzar l'Olena era una mena de cilindre compacte, salat tot al voltant, que trobareu en botigues especialitzades en menjars de l'Est.