Burek (Rotlles de xai) - Algèria
- Programa: Karakia
- Cuina: Ghani Samri, Badalona
INGREDIENTS
- carn picada de xai
- pasta brick
- patates
- ceba
- julivert
- ous
- comí mòlt
- oli d'oliva
- pebre negre
- pebre vermell
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i bulliu les patates. Un cop cuites, aixafeu-les i reserveu-les. Feu un sofregit de ceba i reserveu-lo.
En un cassó amb aigua, feu-hi coure un parell d'ous. Un cop durs, trinxeu-los i reserveu-los. Barregeu les patates aixafades amb la carn picada de xai, un ou cru i els ous durs trinxats, el sofregit de ceba, força julivert trinxat, un polsim de comí mòlt, pebre vermell picant, pebre negre i sal.
Talleu porcions de pasta brick i farciu-les amb aquesta barreja. Emboliqueu-les donat-li forma de rotlle i fregiu-les en oli no excessivament calent.
En un cassó amb aigua, feu-hi coure un parell d'ous. Un cop durs, trinxeu-los i reserveu-los. Barregeu les patates aixafades amb la carn picada de xai, un ou cru i els ous durs trinxats, el sofregit de ceba, força julivert trinxat, un polsim de comí mòlt, pebre vermell picant, pebre negre i sal.
Talleu porcions de pasta brick i farciu-les amb aquesta barreja. Emboliqueu-les donat-li forma de rotlle i fregiu-les en oli no excessivament calent.