Bunyols de xocolata
- Programa: Tot es mou
- Cuiner: Víctor Gonzalo i Sofía Janer
- Dificultat: Alta
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- PER A 4 PERSONES
- 150 g d'aigua
- 150 g d'ous
- 215 g de farina
- 10 g de sucre
- 10 g de mel
- 3 g bicarbonat
- 1 polsim de sal
- Oli per fregir
- Bombons (rodons) de xocolata
PREPARACIÓ
- Barrejarem tots els ingredients amb un robot de cuina, amb una batedora o en un recipient que vagi bé per treballar-los, ja sigui a mà o amb unes varetes. Amb aquesta massa, ja s'hi poden fer els bunyols de vent, però en aquesta recepta farem servir un sifó.
- Es cola la massa i es posa en un sifó. El gas del sifó és el que li fa l'efecte del llevat.
- Posem un cassó amb oli a escalfar al foc (a uns 180 ºC) i per anar fregint els bunyols agafem un cassó calent i anem posant una mica de massa amb el sifó sobre el cullerot, li afegim un bombó de xocolata a sobre i la submergim en l'oli. Li anem afegint oli per sobre perquè quedi ben cuit.
- Posem els bunyols en un plat i els decorem amb sucre de llustre.