Bunyols de xocolata

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Víctor Gonzalo i Sofía Janer
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES
  • 150 g d'aigua
  • 150 g d'ous
  • 215 g de farina
  • 10 g de sucre
  • 10 g de mel
  • 3 g bicarbonat
  • 1 polsim de sal
  • Oli per fregir
  • Bombons (rodons) de xocolata

PREPARACIÓ

  1. Barrejarem tots els ingredients amb un robot de cuina, amb una batedora o en un recipient que vagi bé per treballar-los, ja sigui a mà o amb unes varetes. Amb aquesta massa, ja s'hi poden fer els bunyols de vent, però en aquesta recepta farem servir un sifó.
  2. Es cola la massa i es posa en un sifó. El gas del sifó és el que li fa l'efecte del llevat.
  3. Posem un cassó amb oli a escalfar al foc (a uns 180 ºC) i per anar fregint els bunyols agafem un cassó calent i anem posant una mica de massa amb el sifó sobre el cullerot, li afegim un bombó de xocolata a sobre i la submergim en l'oli. Li anem afegint oli per sobre perquè quedi ben cuit.
  4. Posem els bunyols en un plat i els decorem amb sucre de llustre.
Anar al contingut