Bunyols de xocolata d'origen únic
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Tomàs Cuadrado
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
- Informació nutricional -Obre
La xocolata conté triptòfan, que un cop al cervell es transforma en serotonina produint una sensació de tranquil·litat i sedació agradable.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 300 g de xocolata
- 200 g de nata líquida
- 100 g de sucre
- 1 gotet de conyac
- 1 làmina de pasta de full
- 1 l d'oli de gira-sol
- sucre glacé
- menta
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la xocolata, la nata líquida, el sucre i el conyac en un cassó al bany maria i remeneu-ho amb un batedor fins que quedi tot ben desfet i barrejat.
Seguidament, deixeu-ho refredar una estona a temperatura ambient i després una estona més a la nevera.
Mentrestant, estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a quadrats. A continuació, poseu un caneló de xocolata sobre cada quadrat de pasta, emboliqueu-los, feu-ne unes boles i fregiu-los en un cassó amb oli de gira-sol ben calent.
Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu els bunyols, cobriu-los amb sucre glacé i guarniu el plat amb unes fulles de menta.
Seguidament, deixeu-ho refredar una estona a temperatura ambient i després una estona més a la nevera.
Mentrestant, estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a quadrats. A continuació, poseu un caneló de xocolata sobre cada quadrat de pasta, emboliqueu-los, feu-ne unes boles i fregiu-los en un cassó amb oli de gira-sol ben calent.
Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu els bunyols, cobriu-los amb sucre glacé i guarniu el plat amb unes fulles de menta.