Bunyols de xocolata d'origen únic

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tomàs Cuadrado
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata conté triptòfan, que un cop al cervell es transforma en serotonina produint una sensació de tranquil·litat i sedació agradable.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de xocolata
  • 200 g de nata líquida
  • 100 g de sucre
  • 1 gotet de conyac
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 l d'oli de gira-sol
  • sucre glacé
  • menta

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la xocolata, la nata líquida, el sucre i el conyac en un cassó al bany maria i remeneu-ho amb un batedor fins que quedi tot ben desfet i barrejat.

Seguidament, deixeu-ho refredar una estona a temperatura ambient i després una estona més a la nevera.

Mentrestant, estireu la pasta de full amb un corró i talleu-la a quadrats. A continuació, poseu un caneló de xocolata sobre cada quadrat de pasta, emboliqueu-los, feu-ne unes boles i fregiu-los en un cassó amb oli de gira-sol ben calent.

Quan estiguin ben daurats, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent. I ja per acabar, emplateu els bunyols, cobriu-los amb sucre glacé i guarniu el plat amb unes fulles de menta.
Anar al contingut