Bunyols de nous i pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les nous són riques en greixos saludables i també en vitamina E, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 110 ml de llet

    100 g de farina

    2 ous

    Sal

    40 ml de nata del 35%

    100 g d'encenalls de pernil de gla

    65 g de nous

    1 gra d'all

    7 g d'impulsor

    1 ceba tendra

    Julivert

    Oli OVE

    Mostassa de Dijon

    1 llimona

    Pebre

    Cibulet

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir la llet amb la nata, els encenalls, les nous esbocinades i l'all, que haurem tallat a la brunesa. Un cop arrenqui el bull, ho tapem i ho deixem infusionar 30 minuts a fora del foc.
  2. Tamisem la farina en un bol, hi afegim un ou batut, un polsim de sal, la barreja infusionada i l'impulsor. Ho integrem bé. Hi afegim julivert i la part verda d'una ceba tendra, tot tallat ben menut. Ho integrem i ho deixem reposar 30 minuts més. Ho fregim a cullerades en oli calent.
  3. Fem una maionesa emulsionant un ou amb una mica de suc de llimona, una mica de mostassa, pebre, oli OVE i sal.
  4. Emplatem els bunyols amb una mica de maionesa i cibulet tallat ben menut.
Anar al contingut