Bunyols de fruita amb xocolata

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montserrat Tapia i Canadell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant llibreria LAIE, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de farina
  • 2 ous
  • 200 ml de llet
  • 1 cullerada de llevat
  • suc d'una llimona
  • 2 plàtans
  • 8 maduixots
  • 1 kiwi
  • 1 poma golden
  • sucre
  • 250 g de xocolata negra
  • 250 g de crema de llet
  • aigua
  • 40 g de gingebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per fer la massa dels bunyols, poseu la farina i el llevat en un bol i remeneu-ho.
Després, incorporeu-hi la llet i torneu-ho a remenar. Afegiu-hi els rovells d'ou i les clares muntades a punt de neu amb sal i suc de llimona i torneu-ho a remenar. Tot seguit, incorporeu-hi la fruita tallada a trossos. Tot seguit, fregiu les peces de fruita banyades amb la massa dels bunyols en una paella amb oli ben calent. A continuació, poseu els bunyols a sobre d'un paper de cuina perquè s'escorrin. Per fer la salsa de xocolata, poseu en un cassó la crema de llet, l'arrel de gingebre ratllada i deixeu-ho bullir. Coleu-ho i afegiu-hi la xocolata mentre ho aneu remenant. Per acabar, emplateu els bunyols, esquitxeu-los amb la xocolata i decoreu-ho amb una fulla de menta.
Anar al contingut