Brownie amb nous de macadàmia

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER FER EL BROWNIE
  • 150 g ous
  • 115 g sucre blanc
  • 115 g sucre morè
  • 170 g mantega
  •   90 g xocolata 70%
  •   40 g farina
  •   10 g cacau pols
  • 100 g macadàmies caramel·litzades.
  • INGREDIENTS PER FER MACADÀMIES CARAMEL·LITZADES
  • 100 g macadàmies
  •   70 g sucre
  •   35 g aigua

PREPARACIÓ

PER FER LES MACADÀMIES CARAMEL·LITZADES
  1. Fem bullir l'aigua i el sucre fins que pràcticament s'evapori (117ºC).
  2. Afegim les macadàmies, les arrebossem amb el sucre i les caramel·litzem.
  3. Incorporarem 1/2 culleradeta de mantega i les refredem en una safata.

PER FER EL BROWNIE
  1. Muntem lleugerament els ous amb el sucre.
  2. Hi afegim la mantega i la cobertura de xocolata foses.
  3. Hi ncorporem els sòlids tamisats i les macadàmies.
  4. Ho posem en un motllo folrat de paper vegetal i ho coem a 175ºC fins que sigui cuit (màxim 25 minuts).
  5. Ho emplatem col·locant en un plat sucre llustre, xocolata desfesta i nata muntada.
Anar al contingut