Brownie amb nous de macadàmia
- Programa: Tot es mou
- Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER FER EL BROWNIE
- 150 g ous
- 115 g sucre blanc
- 115 g sucre morè
- 170 g mantega
- 90 g xocolata 70%
- 40 g farina
- 10 g cacau pols
- 100 g macadàmies caramel·litzades.
- INGREDIENTS PER FER MACADÀMIES CARAMEL·LITZADES
- 100 g macadàmies
- 70 g sucre
- 35 g aigua
PREPARACIÓ
PER FER LES MACADÀMIES CARAMEL·LITZADES
PER FER EL BROWNIE
- Fem bullir l'aigua i el sucre fins que pràcticament s'evapori (117ºC).
- Afegim les macadàmies, les arrebossem amb el sucre i les caramel·litzem.
- Incorporarem 1/2 culleradeta de mantega i les refredem en una safata.
PER FER EL BROWNIE
- Muntem lleugerament els ous amb el sucre.
- Hi afegim la mantega i la cobertura de xocolata foses.
- Hi ncorporem els sòlids tamisats i les macadàmies.
- Ho posem en un motllo folrat de paper vegetal i ho coem a 175ºC fins que sigui cuit (màxim 25 minuts).
- Ho emplatem col·locant en un plat sucre llustre, xocolata desfesta i nata muntada.