Broqueta de pollastre marinat amb sèsam

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Estrella de plata

INGREDIENTS

  • 280 g de pit de pollastre
  • 1 gotet de salsa de soja
  • 1/2 copeta de vinagre de vi blanc
  • 2 culleradetes de mel
  • sèsam torrat
  • oli de soja

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu la marinada.
Poseu en una cassola la mel, i quan comenci a estar calenta, incorporeu-hi el vinagre i la soja. Un cop ben barrejat deixeu-ho refredar. Mentrestant talleu el pit de pollastre a daus, poseu-ho dins la marinada i deixeu-ho macerar dins la nevera unes 5 hores. Llavors escorreu-lo i comenceu a muntar les broquetes. Arrebosseu-les amb sèsam i fregiu-les en una paella. Amaniu-les amb una barreja d'oli i soja.
Anar al contingut