Broqueta de pollastre marinat amb sèsam
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Estrella de plata
INGREDIENTS
- 280 g de pit de pollastre
- 1 gotet de salsa de soja
- 1/2 copeta de vinagre de vi blanc
- 2 culleradetes de mel
- sèsam torrat
- oli de soja
PREPARACIÓ
Per començar, prepareu la marinada.
Poseu en una cassola la mel, i quan comenci a estar calenta, incorporeu-hi el vinagre i la soja. Un cop ben barrejat deixeu-ho refredar. Mentrestant talleu el pit de pollastre a daus, poseu-ho dins la marinada i deixeu-ho macerar dins la nevera unes 5 hores. Llavors escorreu-lo i comenceu a muntar les broquetes. Arrebosseu-les amb sèsam i fregiu-les en una paella. Amaniu-les amb una barreja d'oli i soja.
Poseu en una cassola la mel, i quan comenci a estar calenta, incorporeu-hi el vinagre i la soja. Un cop ben barrejat deixeu-ho refredar. Mentrestant talleu el pit de pollastre a daus, poseu-ho dins la marinada i deixeu-ho macerar dins la nevera unes 5 hores. Llavors escorreu-lo i comenceu a muntar les broquetes. Arrebosseu-les amb sèsam i fregiu-les en una paella. Amaniu-les amb una barreja d'oli i soja.