Broqueta de plàtan gratinada

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Pallarès
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)

INGREDIENTS

  • 4 plàtans
  • sucre
  • 80 g de mel
  • suc de dues llimones
  • 20 g de festucs pelats

PREPARACIÓ

Peleu els plàtans i talleu-los en rodanxes d'un centímetre o centímetre i mig de gruix.
Peleu els plàtans i talleu-los en rodanxes d'un centímetre o centímetre i mig de gruix. Punxeu les rodanxes en una broqueta, cobriu-les amb sucre i cremeu-ho amb un bufador.

A continuació, escalfeu la mel en una paella fins que quedi més líquida. Després, poseu-la en un bol amb el suc de llimona i els festucs picats i remeneu-ho.

I ja per acabar, emplateu la broqueta al mig del plat i poseu la salsa al voltant. Podeu guarnir el plat amb uns maduixots.
Anar al contingut