Brik (Farcellet d'ou -d'en Ridha-) - Sfax, Tunísia
- Programa: Karakia
- Cuina: Ridha Ben Arab, la Roca del Vallès
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 full pasta brik o fil·lo
- 1 ou
- ceba
- julivert picat
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu un tros de ceba (segons el vostre gust). Trinxeu, també, el julivert. Reserveu-ho.
Poseu al foc una paella amb oli abundant. Mentre l'oli s'escalfa, prepareu el farcellet.
Esteneu el full de pasta brik i poseu-hi l'ou al mig. Escampeu-hi per sobre una mica de ceba i julivert trinxats.
Doblegueu la pasta amb molta cura, vigilant que no es trenqui i que l'ou no s'escapi.
Quan l'oli sigui prou calent, fregiu-hi el brik, que aviat estarà llest.
Mengeu-lo agafant el farcellet per les puntes i mossegant-lo pel mig.
Nota:
D'aquest farcellet també se'n diu Malsuka.
Poseu al foc una paella amb oli abundant. Mentre l'oli s'escalfa, prepareu el farcellet.
Esteneu el full de pasta brik i poseu-hi l'ou al mig. Escampeu-hi per sobre una mica de ceba i julivert trinxats.
Doblegueu la pasta amb molta cura, vigilant que no es trenqui i que l'ou no s'escapi.
Quan l'oli sigui prou calent, fregiu-hi el brik, que aviat estarà llest.
Mengeu-lo agafant el farcellet per les puntes i mossegant-lo pel mig.
Nota:
D'aquest farcellet també se'n diu Malsuka.