Botifarres dolces amb poma i torradetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Cèlia Güell (jubilada)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
La botifarra dolça està elaborada amb carn magra de porc, per tant és un aliment que principalment aporta proteïnes, ferro i vitamines del grup B. A diferència d'altres botifarres conté sucre.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 botifarres dolces
- 3 pomes
- 8 llesques de pa
- la pell d'una llimona
- 1 canonet de canyella
- 1 raig de moscatell
- 1 got d'aigua
- sucre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una paella l'aigua, el moscatell, el sucre, la canyella i la pell de la llimona, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns segons.
Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi la botifarra, punxada amb una forquilla, i deixeu-la coure durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talleu les pomes a grills sense pelar-les.
A continuació, retireu la botifarra de la paella, poseu-hi la poma i deixeu-la coure fins que quedi tova.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin dauradetes.
Finalment, poseu les torrades a la paella de la botifarra i les pomes perquè s'impregnin del suc.
I ja per acabar, emplateu una torrada, poseu-hi la botifarra a sobre, cobriu-la amb els grills de poma i salseu el plat amb el suc de coure les botifarres i la poma.
Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi la botifarra, punxada amb una forquilla, i deixeu-la coure durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talleu les pomes a grills sense pelar-les.
A continuació, retireu la botifarra de la paella, poseu-hi la poma i deixeu-la coure fins que quedi tova.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin dauradetes.
Finalment, poseu les torrades a la paella de la botifarra i les pomes perquè s'impregnin del suc.
I ja per acabar, emplateu una torrada, poseu-hi la botifarra a sobre, cobriu-la amb els grills de poma i salseu el plat amb el suc de coure les botifarres i la poma.