Botifarra feta a casa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pau Barba
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Marquès, Camprodon
INGREDIENTS
- 400 g de carn magra picada
- 4 carxofes
- 200 g de fesols de Santa Pau cuits
- 40 g de cansalada
- 50 g de fetge fresc
- 1 ceba grossa
- tripa de porc
- brou de carn
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu les carxofes tallades a dauets.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc suau fins que quedi ben dauradeta.
Mentrestant, en un cassó amb oli abundant confiteu la cansalada durant 3 hores a foc molt suau.
Tot seguit, en una paella sense oli salteu el fetge fresc tallat a dauets.
Per fer la botifarra, poseu en un bol la carn magra picada, les carxofes, la ceba, el fetge fresc, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla. Seguidament, farciu la tripa de porc amb aquesta barreja, lligueu-la i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.
Finalment, tritureu amb la Thermomix la cansalada confitada i els fesols fins que tingueu un puré ben fi.
I ja per acabar, emplateu la botifarra, poseu-hi el puré al costat i salseu-ho tot amb el brou de carn.
A continuació, en una altra paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada a foc suau fins que quedi ben dauradeta.
Mentrestant, en un cassó amb oli abundant confiteu la cansalada durant 3 hores a foc molt suau.
Tot seguit, en una paella sense oli salteu el fetge fresc tallat a dauets.
Per fer la botifarra, poseu en un bol la carn magra picada, les carxofes, la ceba, el fetge fresc, la sal i el pebre i remeneu-ho bé amb una forquilla. Seguidament, farciu la tripa de porc amb aquesta barreja, lligueu-la i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli.
Finalment, tritureu amb la Thermomix la cansalada confitada i els fesols fins que tingueu un puré ben fi.
I ja per acabar, emplateu la botifarra, poseu-hi el puré al costat i salseu-ho tot amb el brou de carn.