Bombons de foie gras
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 100 g de xocolata negra amb un 74% de cacau
- 25 g de cacauets crus del Brasil
- 150g de foie gras mig cuit
- 25 g de mantega de bona qualitat
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció (només per al crocant)
1. Poseu el mig cuit en un recipient petit, filmeu-lo en contacte amb el foie i tempereu-lo a la nevera.
2. Piqueu els cacauets amb la batedora elèctrica, sense convertir-los en pols, sinó simplement trossejats.
3. Poseu la xocolata i la mantega al bany maria fins que es desfacin. Afegiu-hi els cacauets. Reserveu-ho.
4. Feu boles amb el mig cuit, amb uns guants de làtex posats per no oxidar el foie, i tempereu-les al congelador 5 minuts.
5. Finalment, passeu les boles per la cobertura de xocolata.
6. Poseu els bombons en un plat o en una reixa a la nevera. Abans de servir-los, claveu-los una broqueta de bambú.
Cocció (només per al crocant)
1. Poseu el mig cuit en un recipient petit, filmeu-lo en contacte amb el foie i tempereu-lo a la nevera.
2. Piqueu els cacauets amb la batedora elèctrica, sense convertir-los en pols, sinó simplement trossejats.
3. Poseu la xocolata i la mantega al bany maria fins que es desfacin. Afegiu-hi els cacauets. Reserveu-ho.
4. Feu boles amb el mig cuit, amb uns guants de làtex posats per no oxidar el foie, i tempereu-les al congelador 5 minuts.
5. Finalment, passeu les boles per la cobertura de xocolata.
6. Poseu els bombons en un plat o en una reixa a la nevera. Abans de servir-los, claveu-los una broqueta de bambú.