Bolets amb pebrot vermell i gambeta de la costa

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 300 g de bolets variats
  • 1 pebrot vermell
  • 12 gambes de la costa
  • 3 grans d'all
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salteu les gambes en una paella amb oli.
Quan estiguin una mica daurades, retireu-les de la paella, peleu-les i separeu els caps de les cues. A la paella on heu fet les gambes, sofregiu els alls picats i el bitxo. Tot seguit, incorporeu-hi les cues de gamba pelades, el pebrot escalivat i els bolets que prèviament haureu saltat. Després, salpebreu-ho tot i salteu-ho. A continuació, passeu els caps i les pells de les gambes pel colador xinès i aboqueu el suc resultant a la paella. I ja, per acabar, salteu-ho una mica, retireu el bitxo i emplateu-ho.
Anar al contingut