Bolets amb pebrot vermell i gambeta de la costa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pep Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 300 g de bolets variats
- 1 pebrot vermell
- 12 gambes de la costa
- 3 grans d'all
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salteu les gambes en una paella amb oli.
Quan estiguin una mica daurades, retireu-les de la paella, peleu-les i separeu els caps de les cues. A la paella on heu fet les gambes, sofregiu els alls picats i el bitxo. Tot seguit, incorporeu-hi les cues de gamba pelades, el pebrot escalivat i els bolets que prèviament haureu saltat. Després, salpebreu-ho tot i salteu-ho. A continuació, passeu els caps i les pells de les gambes pel colador xinès i aboqueu el suc resultant a la paella. I ja, per acabar, salteu-ho una mica, retireu el bitxo i emplateu-ho.
Quan estiguin una mica daurades, retireu-les de la paella, peleu-les i separeu els caps de les cues. A la paella on heu fet les gambes, sofregiu els alls picats i el bitxo. Tot seguit, incorporeu-hi les cues de gamba pelades, el pebrot escalivat i els bolets que prèviament haureu saltat. Després, salpebreu-ho tot i salteu-ho. A continuació, passeu els caps i les pells de les gambes pel colador xinès i aboqueu el suc resultant a la paella. I ja, per acabar, salteu-ho una mica, retireu el bitxo i emplateu-ho.