Bò cuốn (Rotllets de vedella) - Vietnam
- Programa: Karakia
- Cuina: Cal Governador, Borrassà
INGREDIENTS
- fulls de paper d'arròs
- enciam
- ceba
- carn de vedella
- oli de gira-sol
- menta fresca
- coriandre fresc
- cacauets
PREPARACIÓ
Remulleu un per un els fulls d'arròs i deixeu-los sobre un drap de fil perquè s'escorrin bé.
Sofregiu la carn picada de vedella amb una mica de ceba trinxada i reserveu-la.
Per preparar els rotllets, col·loqueu en el paper d'arròs mitja fulla d'enciam, un parell de cullerades de la carn sofregida, uns quants cacauets picats i unes fulletes de menta i coriandre.
Doblegueu la part inferior del paper d'arròs per sobre del farciment; després doblegueu les dues vores cap a l'interior i ja el podeu cargolar.
És important que us mengeu aquests rotllets just acabats de preparar perquè el paper d'arròs no perdi la humitat i s'assequi.
Sofregiu la carn picada de vedella amb una mica de ceba trinxada i reserveu-la.
Per preparar els rotllets, col·loqueu en el paper d'arròs mitja fulla d'enciam, un parell de cullerades de la carn sofregida, uns quants cacauets picats i unes fulletes de menta i coriandre.
Doblegueu la part inferior del paper d'arròs per sobre del farciment; després doblegueu les dues vores cap a l'interior i ja el podeu cargolar.
És important que us mengeu aquests rotllets just acabats de preparar perquè el paper d'arròs no perdi la humitat i s'assequi.