Bigoli fagioli (Pasta amb fesols) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Teresa Duó (trattoria Vecchia Milano), Empuriabrava
INGREDIENTS
- fesols
- espaguetis
- brou de vedella
- ceba
- cansalada
- romaní
- salsa de tomàquet
- oli
PREPARACIÓ
Poseu els fesols en remull tot un dia. Per coure'ls, afegiu-hi més aigua i brou de vedella. Prepareu un sofregit amb la ceba i la cansalada tallades a trossos i ho poseu en una paella. Després afegiu-hi el romaní, un rajolí d'oli i finalment, el tomàquet.
Agafeu un sedàs, poseu-lo a sobre de l'olla dels fesols i coleu-hi el sofregit de manera que el suc vagi dins l'olla. Després incorporeu-hi els espaguetis tallats. Quan la pasta estigui feta, deixeu-la reposar uns 7-8 minuts, juntament amb els fesols, i ja està a punt per servir.
Agafeu un sedàs, poseu-lo a sobre de l'olla dels fesols i coleu-hi el sofregit de manera que el suc vagi dins l'olla. Després incorporeu-hi els espaguetis tallats. Quan la pasta estigui feta, deixeu-la reposar uns 7-8 minuts, juntament amb els fesols, i ja està a punt per servir.