Besuc saltat amb mango i safrà
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 besuc d'uns 450 g
- 1 mango
- 100 g de mongetes seques i l'aigua de la cocció
- 1/2 culleradeta de safrà
- 1 culleradeta de sucre
- 1 nou de mantega
PREPARACIÓ
1. Peleu i talleu el mango a grills.
2. Escalfeu una paella i, quan sigui ben calenta, poseu-hi el mango amb la mantega i el sucre per caramel·litzar-lo.
3. Després, afegiu-hi el safrà torrat, l'aigua de cocció de les mongetes i les mongetes.
4. En una altra paella, feu el peix a la planxa.
5. Emplateu-ho:
a. Poseu el mango i les mongetes al centre del plat.
b. Poseu el filet de peix al damunt.
2. Escalfeu una paella i, quan sigui ben calenta, poseu-hi el mango amb la mantega i el sucre per caramel·litzar-lo.
3. Després, afegiu-hi el safrà torrat, l'aigua de cocció de les mongetes i les mongetes.
4. En una altra paella, feu el peix a la planxa.
5. Emplateu-ho:
a. Poseu el mango i les mongetes al centre del plat.
b. Poseu el filet de peix al damunt.