Bescuit gelat de festucs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ricard Zamora
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Solana , La Foradada
INGREDIENTS
- 150 g de festucs crus
- 150 g de sucre
- 50 g de margarina
- 1/4 de l de nata líquida
- 2 rovells d'ou
- 4 fulls de gelatina
- aigua
PREPARACIÓ
Comenceu aquestes postres preparant la pasta de festucs.
Tritureu amb la batedora els festucs crus juntament amb aigua i el sucre. Un cop triturat, afegiu-hi la mantega una mica desfeta i seguiu-ho batent. A continuació, coeu la pasta en un cassó uns 10 minuts. Mentrestant, barregeu en un altre bol els rovells d'ou batuts i el sucre. Després incorporeu els fulls de gelatina (prèviament remullats) a la pasta de festucs perquè es desfacin. Quan estiguin ben dissolts deixeu-ho refredar. Després afegiu-hi la crema d'ous i remeneu-ho. Per acabar el bescuit, encara ho haureu de barrejar amb la nata muntada. Finalment, ompliu un motlle rodó i petit amb la pasta i poseu-ho al congelador unes 6 o 7 hores. Passat aquest temps, traieu el motlle i serviu el bescuit gelat amb un cordó de salsa de llimona i amb un altre de salsa de taronja. Decoreu-ho amb una mica de festuc picat.
Tritureu amb la batedora els festucs crus juntament amb aigua i el sucre. Un cop triturat, afegiu-hi la mantega una mica desfeta i seguiu-ho batent. A continuació, coeu la pasta en un cassó uns 10 minuts. Mentrestant, barregeu en un altre bol els rovells d'ou batuts i el sucre. Després incorporeu els fulls de gelatina (prèviament remullats) a la pasta de festucs perquè es desfacin. Quan estiguin ben dissolts deixeu-ho refredar. Després afegiu-hi la crema d'ous i remeneu-ho. Per acabar el bescuit, encara ho haureu de barrejar amb la nata muntada. Finalment, ompliu un motlle rodó i petit amb la pasta i poseu-ho al congelador unes 6 o 7 hores. Passat aquest temps, traieu el motlle i serviu el bescuit gelat amb un cordó de salsa de llimona i amb un altre de salsa de taronja. Decoreu-ho amb una mica de festuc picat.