Bescuit de gelat de torró

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Neus Bellsolà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Pel ingredients que conté, aquesta recepta és molt rica en vitamina D, imprescindible per l'absorció del calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 l de crema de llet per muntar
  • 6 rovells d'ou
  • 300 g de sucre
  • 1 barra de torró d'Alacant
  • 1/2 barra de torró de Xixona
  • 200 g de cobertura de xocolata negra
  • 30 g de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els rovells d'ou i la meitat del sucre en un bol i barregeu-ho bé amb la batedora.

A continuació, poseu la crema de llet i l'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la.

Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona i el torró d'Alacant ben esmicolats i remeneu-ho bé.

Seguidament, poseu la barreja en un motllo i deixeu-la al congelador durant 24 hores.

Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega en un cassó al bany maria.

I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-lo en una safata i cobriu-lo amb la xocolata fosa.
Anar al contingut