Berguedà (cuixa de conill farcida)
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Montse Estruch
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cingle, Vacarisses
INGREDIENTS
- 4 cuixes de conill desossades
- bresa (1 pastanaga, 1 ceba, 1 porro, 1 ramet d'herbes de bosc)
- 1 gotet de vi negre
- 1 gotet de vi ranci
- els ossos del conill
- 1 got d'aigua
- 6 patates
- 400 g de barreja de bolets del temps
- 24 cebetes de platillo
- pinyons
- all
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Feu un brou amb la bresa i els ossos de conill. Afegiu-hi el vi negre i el vi ranci i feu-ho reduir.
Poseu sucre en una paella amb oli i sofregiu-hi la ceba picada.
Per fer el farcit, en un altra paella amb oli daureu-hi l'all picat. Un cop hagi agafat color, afegiu-hi els bolets tallats i salteu-los. Després, afegiu-hi les patates pelades, bullides i aixafades amb una forquilla, i barregeu-ho bé. Poseu-hi també la ceba sofregida i una mica de porradell picat, i torneu-ho a remenar.
Farciu el conill amb el farcit que heu preparat. Amaniu el conill amb sal, pebre i oli, i emboliqueu-lo en paper film. Feu coure el conill en una vaporera.
I ja per acabar, emplateu el conill i salseu-lo. Guarniu el plat amb unes cebetes i uns pinyons.
Poseu sucre en una paella amb oli i sofregiu-hi la ceba picada.
Per fer el farcit, en un altra paella amb oli daureu-hi l'all picat. Un cop hagi agafat color, afegiu-hi els bolets tallats i salteu-los. Després, afegiu-hi les patates pelades, bullides i aixafades amb una forquilla, i barregeu-ho bé. Poseu-hi també la ceba sofregida i una mica de porradell picat, i torneu-ho a remenar.
Farciu el conill amb el farcit que heu preparat. Amaniu el conill amb sal, pebre i oli, i emboliqueu-lo en paper film. Feu coure el conill en una vaporera.
I ja per acabar, emplateu el conill i salseu-lo. Guarniu el plat amb unes cebetes i uns pinyons.