Berguedà (cuixa de conill farcida)

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montse Estruch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses

INGREDIENTS

  • 4 cuixes de conill desossades
  • bresa (1 pastanaga, 1 ceba, 1 porro, 1 ramet d'herbes de bosc)
  • 1 gotet de vi negre
  • 1 gotet de vi ranci
  • els ossos del conill
  • 1 got d'aigua
  • 6 patates
  • 400 g de barreja de bolets del temps
  • 24 cebetes de platillo
  • pinyons
  • all
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Feu un brou amb la bresa i els ossos de conill. Afegiu-hi el vi negre i el vi ranci i feu-ho reduir.
Poseu sucre en una paella amb oli i sofregiu-hi la ceba picada.

Per fer el farcit, en un altra paella amb oli daureu-hi l'all picat. Un cop hagi agafat color, afegiu-hi els bolets tallats i salteu-los. Després, afegiu-hi les patates pelades, bullides i aixafades amb una forquilla, i barregeu-ho bé. Poseu-hi també la ceba sofregida i una mica de porradell picat, i torneu-ho a remenar.

Farciu el conill amb el farcit que heu preparat. Amaniu el conill amb sal, pebre i oli, i emboliqueu-lo en paper film. Feu coure el conill en una vaporera.

I ja per acabar, emplateu el conill i salseu-lo. Guarniu el plat amb unes cebetes i uns pinyons.
Anar al contingut