Batut de xocolata i nous
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
La xocolata d'alt percentatge en cacau és rica en potassi, un mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 l beguda de nous
50 g nous en gra
50 g cacau pur en pols
50 g sucre
1 canonet de canyella
Pebre rosa
Xocolata del 72%
PREPARACIÓ
- Posem, en un pot, la beguda de nous, el sucre i la canyella. Un cop bulli, ho apartem del foc, ho tapem i ho deixem infusionar durant tres minuts.
- Ho posem a un got batedor, descartant la canyella i ho triturem juntament amb el cacau en pols i les nous.
- Ho servim en un got, amb un parell de glaçons. Per damunt, hi afegirem una mica de xocolata, que ratllarem, i una mica de pebre rosa, que moldrem.