Batut de xocolata i nous

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata d'alt percentatge en cacau és rica en potassi, un mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 l beguda de nous

    50 g nous en gra

    50 g cacau pur en pols

    50 g sucre

    1 canonet de canyella

    Pebre rosa

    Xocolata del 72%

PREPARACIÓ

  1. Posem, en un pot, la beguda de nous, el sucre i la canyella. Un cop bulli, ho apartem del foc, ho tapem i ho deixem infusionar durant tres minuts.
  2. Ho posem a un got batedor, descartant la canyella i ho triturem juntament amb el cacau en pols i les nous.
  3. Ho servim en un got, amb un parell de glaçons. Per damunt, hi afegirem una mica de xocolata, que ratllarem, i una mica de pebre rosa, que moldrem.
Anar al contingut