Barrejat de bolets amb ceba i fesols de Santa Pau

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Pilar Reixach i l'Angelina Iglesias, del restaurant l'Hostal dels Ossos de Batet de la Serra (Olot).
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • -300 g de fesols de Santa Pau
  • -300 g de bolets variats
  • -2 cebes
  • -sal
  • -pebre
  • -oli

PREPARACIÓ

1. Netegeu i trinxeu els bolets.
2. Poseu oli en una paella i afegiu-hi la ceba tallada. La deixem enrossir una estona.
3. Un cop tenim la ceba sofregida, hi tirem els bolets.
4. Quan la ceba hagi agafat el color dels bolets i ho tinguem tot ben enrossit, hi posem una mica de sal i una punta de pebre.
5. Finalment, hi afegim els fesols de Santa Pau (que haurem bullit prèviament amb aigua i sal) i ho remenem tot bé.
6. Per acabar el plat, remenem bé tots els ingredients i els deixem que coguin uns minuts més.
Anar al contingut