Barquetes per fer un pica pica
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Aquestes barquetes les podeu fer amb qualsevol material que tingueu a casa i a la nevera, restes d'altres dies.
- formatge manxego amb api cru i vinagre de Mòdena
- truita de carbassó amb botifarra negra
- botifarra de perol amb pebrot del padrón i pesto genovès
- bacallà marinat,
- ous de salmó
- poma
- pernil d'ànec
- salmó fumat o marinat per vosaltres mateixos
PREPARACIÓ
Trieu pans de qualitat i de diferents menes (de motlle, de formatge, de nous, d'oliva, xapata, integral , etc..), i talleu-ne llesques d'1 cm d'amplada, en sentit oblic, en triangle, ect ... Si teniu restes de pa, torreu-les al forn a 100 graus.
Disposeu totes les llesques en plats diferents.
Feu una truita rodona de carbassó i botifarra negra. Talleu-la en dauets.
Marineu el bacallà dessalat en oli d'oliva. Marineu també el salmó si l'heu comprat cru.
Podeu untar les llesques de pa i posar-hi al damunt els diversos ingredients que hagueu preparat, d'acord amb el que heu comprat i el que teniu a casa.
Disposeu totes les llesques en plats diferents.
Feu una truita rodona de carbassó i botifarra negra. Talleu-la en dauets.
Marineu el bacallà dessalat en oli d'oliva. Marineu també el salmó si l'heu comprat cru.
Podeu untar les llesques de pa i posar-hi al damunt els diversos ingredients que hagueu preparat, d'acord amb el que heu comprat i el que teniu a casa.