Barbecued mussels (Musclos a la barbacoa) - Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Dean Malcolm, Barcelona
INGREDIENTS
- musclos
- ceba tendra
- tomàquet
- suc de llimona
- oli
PREPARACIÓ
Trinxeu menuda la ceba tendra i el tomàquet. Barregeu-ho en un bol amb el suc de llimona i reserveu-ho.
Renteu ben nets els musclos, obriu-los i retireu-ne una de les closques.
Poseu-los directament sobre la barbacoa, amb la closca a la part de sota, i deixeu-los coure durant uns quants minuts, vigilant que la carn no es ressequi.
Serviu els musclos en una safata i, abans de portar-los a taula, escampeu-hi per sobre la barreja de ceba i tomàquet que teniu reservada i amaniu-los amb un bon raig d'oli d'oliva.
Renteu ben nets els musclos, obriu-los i retireu-ne una de les closques.
Poseu-los directament sobre la barbacoa, amb la closca a la part de sota, i deixeu-los coure durant uns quants minuts, vigilant que la carn no es ressequi.
Serviu els musclos en una safata i, abans de portar-los a taula, escampeu-hi per sobre la barreja de ceba i tomàquet que teniu reservada i amaniu-los amb un bon raig d'oli d'oliva.