Bamia belahama (Ocres amb carn) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Souzan Barsi, Cervera
INGREDIENTS
- bamia (ocres)
- carn de vedella per estofar
- ceba
- llorer
- pebre negre
- salsa de tomàquet
- aigua
- sal i oli
PREPARACIÓ
En una cassola amb un raig d'oli, sofregiu-hi la ceba trinxada. Passats un parell de minuts, ja hi podeu afegir la carn de vedella, millor si és a trossos petits. Condimenteu-ho amb força pebre negre i una fulla de llorer.
Remeneu-ho perquè la carn no s'enganxi a la cassola i ja hi podreu incorporar les ocres, la salsa de tomàquet i una mica d'aigua.
Tapeu la cassola i deixeu que faci xup-xup durant uns 45 minuts aproximadament.
Saleu-ho quan veieu que la carn gairebé és cuita.
Nota:
Si les ocres són fresques triguen menys temps a coure's, però el més habitual és trobar-ne de congelades.
Podeu acompanyar el plat de bamia belahama amb un roz (vegeu recepta)
Remeneu-ho perquè la carn no s'enganxi a la cassola i ja hi podreu incorporar les ocres, la salsa de tomàquet i una mica d'aigua.
Tapeu la cassola i deixeu que faci xup-xup durant uns 45 minuts aproximadament.
Saleu-ho quan veieu que la carn gairebé és cuita.
Nota:
Si les ocres són fresques triguen menys temps a coure's, però el més habitual és trobar-ne de congelades.
Podeu acompanyar el plat de bamia belahama amb un roz (vegeu recepta)