Badam sandekó (Aperitiu de cacauets) - Katmandú, Nepal
- Programa: Karakia
- Cuina: Dipesh Tandukar, Santpedor
INGREDIENTS
- cacauets salats
- pastanaga
- pebrot verd picant
- tomàquet verd
- ceba
- suc de llimona
- pebre negre
- coriandre
PREPARACIÓ
Peleu la pastanaga i talleu-la a daus ben petits. Talleu, també molt menuda, la ceba.
Poseu un bon grapat de cacauets salats en un bol i afegiu-hi la pastanaga i la ceba. Saleu-ho generosament i remeneu-ho.
Talleu un pebrot verd picant a rodanxes fines i afegiu-les al bol dels cacauets.
Condimenteu-ho amb pebre negre i coriandre mòlts i adobeu-ho amb un bon raig de suc de llimona.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i rectifiqueu-ho de sal i pebre, si convé.
Trossegeu ben menut un tomàquet verd d'amanir i afegiu-lo perquè hi doni un toc refrescant.
Les quantitats de tot plegat dependran de quanta gent n'hagi de menjar. Aquest aperitiu de cacauets se sol menjar a peu dret, mentre es prepara la resta de l'àpat.
Poseu un bon grapat de cacauets salats en un bol i afegiu-hi la pastanaga i la ceba. Saleu-ho generosament i remeneu-ho.
Talleu un pebrot verd picant a rodanxes fines i afegiu-les al bol dels cacauets.
Condimenteu-ho amb pebre negre i coriandre mòlts i adobeu-ho amb un bon raig de suc de llimona.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i rectifiqueu-ho de sal i pebre, si convé.
Trossegeu ben menut un tomàquet verd d'amanir i afegiu-lo perquè hi doni un toc refrescant.
Les quantitats de tot plegat dependran de quanta gent n'hagi de menjar. Aquest aperitiu de cacauets se sol menjar a peu dret, mentre es prepara la resta de l'àpat.