Badam sandekó (Aperitiu de cacauets) - Katmandú, Nepal

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Dipesh Tandukar, Santpedor

INGREDIENTS

  • cacauets salats
  • pastanaga
  • pebrot verd picant
  • tomàquet verd
  • ceba
  • suc de llimona
  • pebre negre
  • coriandre

PREPARACIÓ

Peleu la pastanaga i talleu-la a daus ben petits. Talleu, també molt menuda, la ceba.
Poseu un bon grapat de cacauets salats en un bol i afegiu-hi la pastanaga i la ceba. Saleu-ho generosament i remeneu-ho.
Talleu un pebrot verd picant a rodanxes fines i afegiu-les al bol dels cacauets.
Condimenteu-ho amb pebre negre i coriandre mòlts i adobeu-ho amb un bon raig de suc de llimona.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i rectifiqueu-ho de sal i pebre, si convé.
Trossegeu ben menut un tomàquet verd d'amanir i afegiu-lo perquè hi doni un toc refrescant.
Les quantitats de tot plegat dependran de quanta gent n'hagi de menjar. Aquest aperitiu de cacauets se sol menjar a peu dret, mentre es prepara la resta de l'àpat.

Anar al contingut