Bacallà pil-pil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Asín
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El bacallà és un peix blanc i per tant te un baix contingut en greix, però amb una bona porció de àcids grassos omega-3. La seva carn és rica en proteïnes d'alt valor biològic i amés conté varietat de vitamines ( grup B, D, A i E) i minerals (potassi, fòsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 trossos de bacallà dessalat
- 400 g mongetes Santa Pau
- 1 cabeça d'all
- bitxos
- 1 fulla de llorer
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó l'oli, els alls, el llorer i el bitxo tallat a trossets i deixeu-lo coure a foc suau fins que arrenqui el bull.
A continuació, retireu-lo del foc, poseu-hi el bacallà i deixeu-lo confitar durant mitja hora. Després, retireu el bacallà i reserveu-lo.Per fer el pil-pil poseu en un bol l'oli de confitar el bacallà amb els alls i el bitxo i tritureu-lo amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les mongetes de Santa Pau. I ja per acabar, emplateu el bacallà, salseu-lo amb el pil-pil i poseu-hi les mongetes al costat.
A continuació, retireu-lo del foc, poseu-hi el bacallà i deixeu-lo confitar durant mitja hora. Després, retireu el bacallà i reserveu-lo.Per fer el pil-pil poseu en un bol l'oli de confitar el bacallà amb els alls i el bitxo i tritureu-lo amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les mongetes de Santa Pau. I ja per acabar, emplateu el bacallà, salseu-lo amb el pil-pil i poseu-hi les mongetes al costat.