Bacallà confitat amb greix d'ànec amb carxofes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bacallà confitat amb greix dànec amb carxofes
- (2 persones)
- 2 talls de morro de bacallà (150 g)
- ¿ l de greix d'oca o d'ànec
- 4 carxofes
- vinagre de Mòdena
- 50 g de canonges
PREPARACIÓ
1. Comencem a preparar el plat escalfant el greix d'ànec a foc lent. Tallem les carxofes i posem les tiges i les bases dins el greix. Un cop confitades, les deixem reposar damunt un paper absorbent.
2. Confitem el bacallà. El tindrem de tres a quatre minuts a foc lent, sense que bulli.
3. A continuació, tallem les carxofes a trossets petits i les anem col·locant com a base del plat.
4. En un bol hi posem una mica de greix i hi afegim vinagre de Mòdena. Ho muntem fins que tingui textura de salsa.
5. Un cop confitat el bacallà, el posem també damunt d'un paper absorbent. I ja ho podem emplatar.
2. Confitem el bacallà. El tindrem de tres a quatre minuts a foc lent, sense que bulli.
3. A continuació, tallem les carxofes a trossets petits i les anem col·locant com a base del plat.
4. En un bol hi posem una mica de greix i hi afegim vinagre de Mòdena. Ho muntem fins que tingui textura de salsa.
5. Un cop confitat el bacallà, el posem també damunt d'un paper absorbent. I ja ho podem emplatar.