Bacallà a la llauna amb vi blanc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Ramonet
INGREDIENTS
- 1 kg de bacallà (8 trossos de morro)
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- farina
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 got de vi blanc
- 4 grans d'all
- julivert
PREPARACIÓ
Comenceu enfarinant el bacallà i fregint-lo en una paella amb l'oli ben calent. Reserveu-lo en una cassola de terra.
Traieu una mica d'oli, i a la mateixa paella, fregiu els alls tallats a làmines, després poseu-hi el pebre vermell (amb compte que l'oli no estigui gaire calent perquè no interessa que es cremi) i finalment el vi blanc. Doneu-hi unes voltes i tireu-lo a la cassola amb el bacallà. Espolseu-hi una mica de julivert pel damunt, poseu-ho al forn un parell de minuts i ja podeu muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb pebrots fregits.
Traieu una mica d'oli, i a la mateixa paella, fregiu els alls tallats a làmines, després poseu-hi el pebre vermell (amb compte que l'oli no estigui gaire calent perquè no interessa que es cremi) i finalment el vi blanc. Doneu-hi unes voltes i tireu-lo a la cassola amb el bacallà. Espolseu-hi una mica de julivert pel damunt, poseu-ho al forn un parell de minuts i ja podeu muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb pebrots fregits.