Babarúa (Pastís de gelatina de maduixa) - Chuquisaca, Bolívia
- Programa: Karakia
- Cuina: María Patricia Mercado, Reus
INGREDIENTS
- 2 sobres de gelatina de maduixa
- 3-4 tasses de nata muntada (natural o en esprai)
- aigua
PREPARACIÓ
Poseu el contingut dels sobres de gelatina en un bol.
Escalfeu una tassa d'aigua i incorporeu-la, de mica en mica, al bol mentre aneu remenant perquè el preparat quedi ben desfet. Afegiu-hi una segona tassa d'aigua calenta, remeneu-ho uns quants minuts més i, per últim, incorporeu-hi mitja tassa d'aigua natural, no freda.
Aboqueu-ho en una safata rodona de vores altes, que us farà de motllo, i deixeu-ho refredar a la nevera durant un parell d'hores, que quedi pres.
Després, traieu-ho de la nevera i barregeu-hi la nata muntada. Remeneu-ho perquè la nata quedi ben incorporada i deixeu-ho de nou a la nevera perquè torni a quallar.
Serviu-ho ben fred.
Escalfeu una tassa d'aigua i incorporeu-la, de mica en mica, al bol mentre aneu remenant perquè el preparat quedi ben desfet. Afegiu-hi una segona tassa d'aigua calenta, remeneu-ho uns quants minuts més i, per últim, incorporeu-hi mitja tassa d'aigua natural, no freda.
Aboqueu-ho en una safata rodona de vores altes, que us farà de motllo, i deixeu-ho refredar a la nevera durant un parell d'hores, que quedi pres.
Després, traieu-ho de la nevera i barregeu-hi la nata muntada. Remeneu-ho perquè la nata quedi ben incorporada i deixeu-ho de nou a la nevera perquè torni a quallar.
Serviu-ho ben fred.