Baba ganug (Amanida d'albergínia) - Egipte

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Said Moustafa, Barcelona

INGREDIENTS

  • albergínies
  • salsa de sèsam
  • suc de llimona
  • all
  • cirerols

PREPARACIÓ

Escaliveu les albergínies. Deixeu-les refredar, peleu-les i retireu-ne el màxim de llavors possible.
Aixafeu-les amb forquilla, o dins un morter, i afegiu-hi unes cullerades de salsa de sèsam, una mica de suc de llimona i l'all trinxat molt menut. Heu d'aixafar-ho fins que aconseguiu la textura d'una crema.
Repartiu la crema en una safata per portar a taula.
Talleu uns cirerols per la meitat i repartiu-los per sobre de la crema. També hi podeu posar uns talls ben prims de llimona tot al voltant o unes fulles de julivert.
Deixeu-ho refredar a la nevera fins al moment de portar a taula.

Anar al contingut