Avocado salad (Amanida d'alvocat) - Nelson, Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Pip Manley, Sitges
INGREDIENTS
- alvocat
- poma
- formatge (cheddar, emmental, etc.)
- nous
PREPARACIÓ
Peleu i talleu a daus l'alvocat. Poseu-lo dins un bol.
Trossegeu les nous i afegiu-les al bol.
Renteu la poma, talleu-la a quarts i retireu-ne el cor. Talleu-la a daus petits, sense pelar, i afegiu-la també al bol.
Talleu el formatge a daus, de mida semblant als de poma, i incorporeu-los al bol.
Barregeu-ho tot i serviu-ho sense amanir. D'aquesta manera, segons la Pip, els gustos de cada ingredient s'assaboreixen més.
Trossegeu les nous i afegiu-les al bol.
Renteu la poma, talleu-la a quarts i retireu-ne el cor. Talleu-la a daus petits, sense pelar, i afegiu-la també al bol.
Talleu el formatge a daus, de mida semblant als de poma, i incorporeu-los al bol.
Barregeu-ho tot i serviu-ho sense amanir. D'aquesta manera, segons la Pip, els gustos de cada ingredient s'assaboreixen més.