Asmarris amb verats o guillems
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Morros
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Morros, Torredembarra
INGREDIENTS
- 4 verats o 8 guillems
- 1 tomàquet escalivat o fregit
- 4 grans d'all
- 1 llesca de pa fregit
- pebre vermell
- sal
- oli d'oliva
- 1 gotet de vi negre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola i fregiu els alls fins que quedin ben negres.
Tot seguit, poseu-los en un morter, afegiu-hi sal i tritureu-ho. Incorporeu-hi el pa fregit, el pebre vermell i torneu-ho a triturar. Finalment, afegiu-hi el vi. Després, poseu oli en una cassola i tapeu-la perquè l'oli estigui ben calent. Incorporeu-hi la picada i remeneu-ho. Afegiu-hi l'aigua bullint i el guillems o verats, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 5 o 6 minuts. Emplateu-ho.
Tot seguit, poseu-los en un morter, afegiu-hi sal i tritureu-ho. Incorporeu-hi el pa fregit, el pebre vermell i torneu-ho a triturar. Finalment, afegiu-hi el vi. Després, poseu oli en una cassola i tapeu-la perquè l'oli estigui ben calent. Incorporeu-hi la picada i remeneu-ho. Afegiu-hi l'aigua bullint i el guillems o verats, tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 5 o 6 minuts. Emplateu-ho.