Arrossejat d'escamarlans

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Diego Campos
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rincón de Diego

INGREDIENTS

  • 16 escamarlans
  • 400 g d'arròs bomba
  • 1 litre de fumet de peix
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 pastanaga
  • api
  • pebre vermell
  • 1 porro
  • sal
  • pebre
  • oli
  • allioli

PREPARACIÓ

Per començar, feu un sofregit en una cassola amb oli, amb els alls, la ceba, la pastanaga i l'api, tot tallat ben petit.
Després, incorporeu-hi el tomàquet, el pebre vermell, els caps dels escamarlans i les pells i deixeu-ho sofregir. Quan estigui ben sofregit, afegiu el fumet de peix calent a la cassola. Un cop hagi arrencat el bull, coleu-ho.
A continuació, salpebreu les cues d'escamarlà pelades i salteu-les en una paella amb oli calent.

Tot seguit, daureu l'arròs a la paella on heu saltat els escamarlans. Quan estigui dauradet, incorporeu-hi el fumet amb el sofregit i deixeu-ho coure durant 15 minuts.

I ja per acabar, emplateu l'arròs amb l'ajuda d'un motllo cilíndric i disposeu els escamarlans a sobre. Podeu acompanyar el plat amb allioli i decorar-lo amb una mica de julivert
Anar al contingut