Arròs que cura i tonifica
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Ruscalleda
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar
INGREDIENTS
PER A UNA RACIÓ:
- 80 d'arròs "extra"
- 1 gra d'all
- 400 g d'aigua mineral
- 100 g de filet de rap
- 1 ceba tendra
- 1 pastanaga
- 4 tirabecs
- 10 fulles de julivert
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
- Per començar, en un cassó poseu l'aigua a bullir.
- Mentrestant, peleu l'all, talleu la ceba en làmines fines i, quan l'aigua arrenqui el bull, incorporeu-hi el gra d'all sencer, un fil d'oli i la ceba i deixeu-ho coure durant un minut.
- Seguidament, afegiu-hi l'arròs, un polsim de sal i deixeu-ho coure durant 9 minuts a foc fort.
- A continuació, ratlleu la pastanaga, talleu les tavelles de tirabecs en juliana, afegiu-ho al cassó de l'arròs, passats els 9 minuts, deixeu-ho coure un parell de minuts, poseu-hi el rap, deixeu-ho coure un altre minut, rectifiqueu-ho de sal, retireu el cassó del foc, afegiu-hi el julivert i un raig d'oli, remeneu-ho amb cura i deixeu-ho reposar dos minuts abans de servir-ho.
- I ja per acabar, emplateu l'arròs.