Arròs mar i muntanya
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Ganxo de l'Hotel Corona (Tortosa)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Camagroc
- Rovelló
- 1 Pebrot vermell
- xipirons
- brou de peix
- sofregit de tomàquet
- arròs
- all
- julivert
- oli
- tomàquet
- teba
PREPARACIÓ
1. Tallar un pebrot vermell i sofregir-lo amb una mica d'oli. Netejar els bolets i afegir-los al pebrot.
2. Afegir els xipirons.
3. Salar i afegir una mica de pebre vermell i farigola.
4. Afegir el tomàquet que haurem sofregit prèviament amb ceba.
5. Incorporar també la salsa verda, que haurem preparat amb oli, all i julivert.
6. Afegir l'arròs i remenar per fer que absorbeixi bé tots els ingredients de la cassola.
7. Per acabar, afegir el fumet de peix i esperar 15 minuts.
8. Abans de servir hem de deixar reposar l'arròs 5 minuts.
2. Afegir els xipirons.
3. Salar i afegir una mica de pebre vermell i farigola.
4. Afegir el tomàquet que haurem sofregit prèviament amb ceba.
5. Incorporar també la salsa verda, que haurem preparat amb oli, all i julivert.
6. Afegir l'arròs i remenar per fer que absorbeixi bé tots els ingredients de la cassola.
7. Per acabar, afegir el fumet de peix i esperar 15 minuts.
8. Abans de servir hem de deixar reposar l'arròs 5 minuts.