Arròs de tripa, botifarró i escamarlans

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de tripa
  • 2 cebes
  • 4 botifarrons de ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 culleradeta d'all sec
  • 300 g d'arròs bomba
  • 1 l de brou de vedella
  • 1 tasseta de salsa de carn
  • 4 escamarlans
  • fumet d'escamarlans

PREPARACIÓ

Sofregiu la ceba picada en un cassó amb oli, quan la ceba estigui ben daurada, incorporeu-hi l'all, el tomàquet picat, dos botifarrons de ceba tallats petits i la tripa tallada petita.
Deixeu-ho coure tot junt durant 30 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i el brou de vedella calent i deixeu-ho coure 15 minuts més.

Mentrestant, salteu els escamarlans pelats i dos botifarrons en una paella roent amb oli.

I ja per acabar, emplateu l'arròs i poseu-hi els escamarlans i els botifarrons saltats a sobre. Finalment, afegiu-hi una mica de reducció de brou d'escamarlans i salsa de carn.
Anar al contingut