Arròs de rap amb carxofes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Soler
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- Per al sofregit:
- 1 ceba
- 4 grans d'all
- julivert
- 1 gotet de vi blanc Per a l'arròs:
- 4 carxofes
- 8 bajoques
- 2 fulles de col
- 2 pebrots verds
- 6 talls de rap
- 1,5 l de brou de crustacis
- 300 g d'arròs
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola, afegiu-hi les verdures i barregeu-ho.
Per fer la picada, poseu ceba, alls, julivert i vi blanc en un pot i tritureu-ho. Quan les verdures estiguin sofregides, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure 6 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho. Després incorporeu-hi el brou de crustacis i, quan comenci a bullir, afegiu-hi els talls de rap. Deixeu coure l'arròs durant uns 15 minuts. Opcionalment, els últims 5 minuts de cocció podeu posar la cassola al forn amb el grill obert. Quan retireu l'arròs del foc deixeu-lo reposar uns dos minuts i ja el podreu servir.
Per fer la picada, poseu ceba, alls, julivert i vi blanc en un pot i tritureu-ho. Quan les verdures estiguin sofregides, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure 6 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho. Després incorporeu-hi el brou de crustacis i, quan comenci a bullir, afegiu-hi els talls de rap. Deixeu coure l'arròs durant uns 15 minuts. Opcionalment, els últims 5 minuts de cocció podeu posar la cassola al forn amb el grill obert. Quan retireu l'arròs del foc deixeu-lo reposar uns dos minuts i ja el podreu servir.