Arròs de pintada, ceps i botifarra de perol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Lacambra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Catalina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de pintada es saborosa i lleugera, és de les aus que te menys contingut gras i te més proteïnes que la carn vermella.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 320 g d'arròs bomba
  • 4 pits de pintada
  • 100 g de ceps
  • 100 g de botifarra de perol
  • 150 g de ceba de Figueres
  • 1 l de brou de pintada
  • oli d'oliva
  • salsa de soja
  • sal, pebre i julivert

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba tallada en un cassó amb una mica d'oli. Aneu-hi afegint una mica d'aigua durant la cocció perquè no s'enganxi i deixeu-la coure fins que quedi ben melosa.
. A continuació, incorporeu els ceps, l'arròs, la sal, el pebre i remeneu-ho bé. Quan comenci a enganxar-se a la cassola, incorporeu una mica de brou de pintada calent i deixeu-ho coure. Aneu repetint aquesta operació durant els 15 minuts de cocció que necessita. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i poseu-hi una mica de salsa de soja.Tot seguit, marqueu els pits de pintada en una paella ben calenta amb una mica d'oli. Comenceu per la banda de la pell.I ja per acabar, afegiu una mica de botifarra de perol tallada a trossets a l'arròs, un raig d'oli i julivert, i remeneu-ho bé. Després, emplateu l'arròs i poseu-hi el pit de pintada a sobre.
Anar al contingut