Arròs de perdiu amb bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Hernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comiols, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 perdiu
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 200 g de bolets variats
  • 1 l de brou de pollastre
  • 360 g d'arròs bomba
  • romaní fresc
  • -julivert
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la perdiu, ja salpebrada, en una safata amb una mica d'oli i deixeu-la coure al forn durant 75 minuts a 170 graus.

Quan estigui cuita, peleu-la i talleu-la a trossets.

A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba.

Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all picat, el pebrot picat, el tomàquet tallat a daus i deixeu-ho coure un parell de minuts.

Seguidament, poseu-hi la perdiu, els bolets tallats a trossos, una mica de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Després, afegiu-hi una mica més d'oli, l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure tot durant 20 minuts més.

Finalment, poseu-hi una mica de julivert picat, una branca de romaní i ja podeu emplatar-lo.
Anar al contingut