Arròs de perdiu amb bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Comiols, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 perdiu
- 1 ceba
- 2 alls
- 1/2 pebrot vermell
- 2 tomàquets
- 200 g de bolets variats
- 1 l de brou de pollastre
- 360 g d'arròs bomba
- romaní fresc
- -julivert
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la perdiu, ja salpebrada, en una safata amb una mica d'oli i deixeu-la coure al forn durant 75 minuts a 170 graus.
Quan estigui cuita, peleu-la i talleu-la a trossets.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba.
Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all picat, el pebrot picat, el tomàquet tallat a daus i deixeu-ho coure un parell de minuts.
Seguidament, poseu-hi la perdiu, els bolets tallats a trossos, una mica de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Després, afegiu-hi una mica més d'oli, l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure tot durant 20 minuts més.
Finalment, poseu-hi una mica de julivert picat, una branca de romaní i ja podeu emplatar-lo.
Quan estigui cuita, peleu-la i talleu-la a trossets.
A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba.
Quan estigui daurada, afegiu-hi l'all picat, el pebrot picat, el tomàquet tallat a daus i deixeu-ho coure un parell de minuts.
Seguidament, poseu-hi la perdiu, els bolets tallats a trossos, una mica de sal i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Després, afegiu-hi una mica més d'oli, l'arròs i el brou, i deixeu-ho coure tot durant 20 minuts més.
Finalment, poseu-hi una mica de julivert picat, una branca de romaní i ja podeu emplatar-lo.