Arròs de la colla
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els pescadors
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 1 conill
- 250 g de bolets de la temporada
- 250 g de cargols
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 cebes mitjanes
- 2 grans d'all
- 4 tomàquets
- aigua
- sal i oli
PREPARACIÓ
Per començar, salteu els trossos de conill i fregiu-los en una cassola.
Quan estigui daurat, feu un sofregit, primer amb la ceba, el pebrot vermell i el verd, i després, amb el tomàquet. Poseu-ho tot ben picat perquè es cogui al mateix temps. Per acabar el sofregit, tireu-hi els cargols i l'arròs. Un cop tingueu el sofregit a punt, aboqueu-hi l'aigua calenta, deixeu que bulli una mica i afegiu-hi els bolets, prèviament saltats amb oli i alls. Quan l'arròs ja estigui cuit, tapeu-lo perquè reposi un parell de minuts abans de servir-lo.
Quan estigui daurat, feu un sofregit, primer amb la ceba, el pebrot vermell i el verd, i després, amb el tomàquet. Poseu-ho tot ben picat perquè es cogui al mateix temps. Per acabar el sofregit, tireu-hi els cargols i l'arròs. Un cop tingueu el sofregit a punt, aboqueu-hi l'aigua calenta, deixeu que bulli una mica i afegiu-hi els bolets, prèviament saltats amb oli i alls. Quan l'arròs ja estigui cuit, tapeu-lo perquè reposi un parell de minuts abans de servir-lo.