Arròs caldós amb llamàntol

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lola Salvador
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal, València

INGREDIENTS

  • 2 llamàntols de 500 g
  • 1 l de fumet de peix
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 copa de vi blanc
  • llorer, farigola, pebre i safrà
  • 400 g d'arròs bomba
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu els caps de llamàntol en un cassó amb oli. Quan hagin agafat una mica de color, incorporeu-hi el tomàquet, la ceba, la pastanaga, el vi blanc, el pebre i el fumet de peix.
Deixeu-ho coure durant uns 30 minuts. Després tritureu-ho i passeu-ho per un colador xinès.
A continuació, sofregiu el llamàntol en una cassola amb oli. Quan estigui daurat retireu-lo.

Tot seguit, a la mateixa cassola on haureu sofregit el llamàntol, sofregiu una mica de tomàquet triturat. Incorporeu-hi el fumet calent, la sal, l'arròs i el safrà i deixeu-ho coure 15 minuts.

I ja per acabar, afegiu a l'arròs dues o tres cullerades de la salsa de llamàntol i el llamàntol. Remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho
Anar al contingut