Arròs caldós amb llamàntol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lola Salvador
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal, València
INGREDIENTS
- 2 llamàntols de 500 g
- 1 l de fumet de peix
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 copa de vi blanc
- llorer, farigola, pebre i safrà
- 400 g d'arròs bomba
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu els caps de llamàntol en un cassó amb oli. Quan hagin agafat una mica de color, incorporeu-hi el tomàquet, la ceba, la pastanaga, el vi blanc, el pebre i el fumet de peix.
Deixeu-ho coure durant uns 30 minuts. Després tritureu-ho i passeu-ho per un colador xinès.
A continuació, sofregiu el llamàntol en una cassola amb oli. Quan estigui daurat retireu-lo.
Tot seguit, a la mateixa cassola on haureu sofregit el llamàntol, sofregiu una mica de tomàquet triturat. Incorporeu-hi el fumet calent, la sal, l'arròs i el safrà i deixeu-ho coure 15 minuts.
I ja per acabar, afegiu a l'arròs dues o tres cullerades de la salsa de llamàntol i el llamàntol. Remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho
Deixeu-ho coure durant uns 30 minuts. Després tritureu-ho i passeu-ho per un colador xinès.
A continuació, sofregiu el llamàntol en una cassola amb oli. Quan estigui daurat retireu-lo.
Tot seguit, a la mateixa cassola on haureu sofregit el llamàntol, sofregiu una mica de tomàquet triturat. Incorporeu-hi el fumet calent, la sal, l'arròs i el safrà i deixeu-ho coure 15 minuts.
I ja per acabar, afegiu a l'arròs dues o tres cullerades de la salsa de llamàntol i el llamàntol. Remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho