Arròs caldós amb bacallà i verdures
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Arròs caldós amb bacallà i verdures
- (per a 2 persones)
- 150 g d'arròs bomba
- 700 cl de fumet blanc
- 2 talls de morro de bacallà (200 g)
- 1 espàrrec blanc
- gírgoles
- 50 g de pèsols
- 30 g d'estirabecs
- 1 tall de carbassa violí (200 g)
- Per a la picada:
- fetge de rap fresc
- fulles de julivert
- 1 gra d'all
- 3 avellanes
- 3 ametlles
- 1 gota d'anís
PREPARACIÓ
1.Comencem fent la picada: posem all al morter i hi afegim avellanes. Hi posem pebre amb una gota d'anís. Hi afegim també julivert.
2.Pelem els espàrrecs blancs i els tallem petits.
3.Mentrestant, en una cassola amb oli, enrossim els espàrrecs. Fem boles de carbassa, que també fregim. Hi afegim el fumet, i una mica de sal.
4.Ara tallem el fetge de rap ben petit i el fregim en una paella a part.
5.Ara tirem l'arròs bomba a la paella on tenim la carabassa, els espàrrecs i el fumet.
6.Tallem les gírgoles i les saltem en una paella, amb sal i pebre.
7.Mentrestant, tallem el bacallà a daus grossos, i l'anem posant a la cassola. Ara hi afegim les gírgoles; i també els estirabecs.
8.Posem més fumet al morter per desfer la picada. I ara, la picada cap a la cassola. I al final, els pèsols!
2.Pelem els espàrrecs blancs i els tallem petits.
3.Mentrestant, en una cassola amb oli, enrossim els espàrrecs. Fem boles de carbassa, que també fregim. Hi afegim el fumet, i una mica de sal.
4.Ara tallem el fetge de rap ben petit i el fregim en una paella a part.
5.Ara tirem l'arròs bomba a la paella on tenim la carabassa, els espàrrecs i el fumet.
6.Tallem les gírgoles i les saltem en una paella, amb sal i pebre.
7.Mentrestant, tallem el bacallà a daus grossos, i l'anem posant a la cassola. Ara hi afegim les gírgoles; i també els estirabecs.
8.Posem més fumet al morter per desfer la picada. I ara, la picada cap a la cassola. I al final, els pèsols!