Arròs basmati amb mango verd

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Roger Martínez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Mifanera, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs basmati
  • 1/2 kg de cuixa de xai
  • 2 cebes
  • 1 mango verd pakistanès
  • 100 g de mantega clarificada
  • al i pebre
  • 1 l de brou de xai (fet amb els retalls)

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb mantega clarificada confiteu la ceba picada durant uns 40 minuts a foc suau.

A continuació, afegiu la cuixa de xai desossada i tallada a trossos, una mica d'aigua i rectifiqueu-ho de sal i pebre.

Quan el xai estigui daurat, poseu-hi el mango verd tallat a trossos i deixeu-ho coure durant una hora a foc suau.

Tot seguit, afegiu-hi l'arròs i el brou de xai, remeneu-ho tot bé, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 7 minuts.

Finalment, acabeu de coure'l al forn.

I ja per acabar, serviu l'arròs directament amb la cassola.
Anar al contingut