Arròs basmati amb mango verd
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roger Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Mifanera, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs basmati
- 1/2 kg de cuixa de xai
- 2 cebes
- 1 mango verd pakistanès
- 100 g de mantega clarificada
- al i pebre
- 1 l de brou de xai (fet amb els retalls)
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb mantega clarificada confiteu la ceba picada durant uns 40 minuts a foc suau.
A continuació, afegiu la cuixa de xai desossada i tallada a trossos, una mica d'aigua i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Quan el xai estigui daurat, poseu-hi el mango verd tallat a trossos i deixeu-ho coure durant una hora a foc suau.
Tot seguit, afegiu-hi l'arròs i el brou de xai, remeneu-ho tot bé, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 7 minuts.
Finalment, acabeu de coure'l al forn.
I ja per acabar, serviu l'arròs directament amb la cassola.
A continuació, afegiu la cuixa de xai desossada i tallada a trossos, una mica d'aigua i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Quan el xai estigui daurat, poseu-hi el mango verd tallat a trossos i deixeu-ho coure durant una hora a foc suau.
Tot seguit, afegiu-hi l'arròs i el brou de xai, remeneu-ho tot bé, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant 7 minuts.
Finalment, acabeu de coure'l al forn.
I ja per acabar, serviu l'arròs directament amb la cassola.