Arròs amb verdures i bacallà

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Adolf Giné Espuny
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Parc, Tortosa

INGREDIENTS

  • 1 l 1/2 de fumet de peix
  • 400 g d'arròs bomba
  • 2 tomàquets madurs ratllats
  • 2 carxofes
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 4 espàrrecs verds
  • 3 xampinyons
  • 200 g bacallà esqueixat
  • sal
  • picada d'all i julivert amb oli d'oliva verge
  • oli
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, daureu les verduretes tallades a trossos ben petits en una cassola amb oli.
Quan les verdures estiguin daurades, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet ratllat, una mica de sal i remeneu-ho. Quan el tomàquet s'hagi reduït, afegiu-hi l'arròs i torneu-ho a remenar. A continuació, incorporeu-hi el fumet de peix calent i el bacallà tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts i retireu-ho del foc. Finalment, deixeu que l'arròs reposi uns 3 o 4 minuts fora del foc i ja podreu emplatar-lo.
Anar al contingut