Arròs amb verdures i bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Adolf Giné Espuny
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Parc, Tortosa
INGREDIENTS
- 1 l 1/2 de fumet de peix
- 400 g d'arròs bomba
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 2 carxofes
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 4 espàrrecs verds
- 3 xampinyons
- 200 g bacallà esqueixat
- sal
- picada d'all i julivert amb oli d'oliva verge
- oli
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, daureu les verduretes tallades a trossos ben petits en una cassola amb oli.
Quan les verdures estiguin daurades, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet ratllat, una mica de sal i remeneu-ho. Quan el tomàquet s'hagi reduït, afegiu-hi l'arròs i torneu-ho a remenar. A continuació, incorporeu-hi el fumet de peix calent i el bacallà tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts i retireu-ho del foc. Finalment, deixeu que l'arròs reposi uns 3 o 4 minuts fora del foc i ja podreu emplatar-lo.
Quan les verdures estiguin daurades, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure durant 5 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi el tomàquet ratllat, una mica de sal i remeneu-ho. Quan el tomàquet s'hagi reduït, afegiu-hi l'arròs i torneu-ho a remenar. A continuació, incorporeu-hi el fumet de peix calent i el bacallà tallat a trossos. Deixeu-ho coure durant uns 10 o 12 minuts i retireu-ho del foc. Finalment, deixeu que l'arròs reposi uns 3 o 4 minuts fora del foc i ja podreu emplatar-lo.