Arròs amb verdura i bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Bartolomé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda La Figuera, La Figuera
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 3 cullerades de tomàquet ratllat
- 100 g de pèsols
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 carbassó
- 1 pastanaga
- 50 g de faves
- 2 carxofes
- 4 bajoques
- 200 g de bacallà remullat
- uns brins de safrà
- 300 g d'arròs
- una picada d'all i julivert
- sal i oli
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba.
Quan agafi una mica de color afegiu-hi el tomàquet ratllat i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi el pebrot vermell, el pebrot verd, la pastanaga, les faves, les bajoques, el carbassó, les carxofes i els pèsols. Remeneu-ho i incorporeu-hi uns brins de safrà, un polsim de pebre vermell i saleu-ho. Barregeu-ho, tapeu la cassola i deixeu-ho coure fins que les verdures agafin color. Quan tingueu les verdures a punt, afegiu-hi el bacallà. Barregeu-ho i incorporeu-hi aigua calenta. A continuació afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. I ja per acabar, afegiu-hi la picada d'all i julivert. Aquest arròs ha de quedar caldós, per tant, ja el podeu retirar del foc.
Quan agafi una mica de color afegiu-hi el tomàquet ratllat i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi el pebrot vermell, el pebrot verd, la pastanaga, les faves, les bajoques, el carbassó, les carxofes i els pèsols. Remeneu-ho i incorporeu-hi uns brins de safrà, un polsim de pebre vermell i saleu-ho. Barregeu-ho, tapeu la cassola i deixeu-ho coure fins que les verdures agafin color. Quan tingueu les verdures a punt, afegiu-hi el bacallà. Barregeu-ho i incorporeu-hi aigua calenta. A continuació afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. I ja per acabar, afegiu-hi la picada d'all i julivert. Aquest arròs ha de quedar caldós, per tant, ja el podeu retirar del foc.