Arròs amb sardines de la planassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alícia
INGREDIENTS
- 4 tasses de cafè d'arròs
- 24 sardines
- 1 l de brou de peix
- 6 grans d'all
- julivert
- 2 tomàquets
- 200 g de pèsols
- safrà
- oli
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Comenceu fent la picada amb l'all, el julivert, sal i una mica de safrà.
Piqueu-ho fins que quedi ben mòlt. Tot seguit, afegiu-hi una mica de tomàquet i seguiu-ho picant. Poseu la picada en una paella amb oli calent i sofregiu-la. A part, heu de tenir preparada aigua calenta perquè el procés d'aquest plat és molt ràpid. Quan el sofregit estigui a punt, afegiu-hi els pèsols (que ja han d'estar una mica escaldats) i aigua calenta perquè s'acabin de coure. 10 minuts després, tireu-hi el brou de peix i saleu-ho. Un cop hagi arrencat el bull, aboqueu-hi l'arròs i deixeu-ho coure 10 minuts més. Remeneu-ho de pressa, i finalment, tireu-hi les sardines, coeu-ho 5 minuts més i ja ho podreu servir.
Piqueu-ho fins que quedi ben mòlt. Tot seguit, afegiu-hi una mica de tomàquet i seguiu-ho picant. Poseu la picada en una paella amb oli calent i sofregiu-la. A part, heu de tenir preparada aigua calenta perquè el procés d'aquest plat és molt ràpid. Quan el sofregit estigui a punt, afegiu-hi els pèsols (que ja han d'estar una mica escaldats) i aigua calenta perquè s'acabin de coure. 10 minuts després, tireu-hi el brou de peix i saleu-ho. Un cop hagi arrencat el bull, aboqueu-hi l'arròs i deixeu-ho coure 10 minuts més. Remeneu-ho de pressa, i finalment, tireu-hi les sardines, coeu-ho 5 minuts més i ja ho podreu servir.