Arròs amb pollastre i ceba

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Roger Martínez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Mifanera, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1/2 cullerada de comí
  • 1/2 cullerada de gingebre en pols
  • 20 claus
  • 1/4 de canó de canyella
  • 1/2 cullerada de pebre negre en pols
  • sal
  • 40 g de mantega
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb mantega i oli.
Afegiu-hi els claus i la canyella i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Mentrestant, poseu en un bol el pollastre tallat a daus, el gingebre, el comí, la sal i l'oli. Remeneu-ho bé, afegiu-ho al sofregit de ceba i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. A continuació, poseu-hi l'arròs i el brou de pollastre, remeneu-ho i deixeu que bulli durant 5 minuts més. Finalment, poseu la cassola al forn i deixeu coure l'arròs durant 8 minuts. Ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut