Arròs amb pollastre i ceba
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roger Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Mifanera, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 4 cuixes de pollastre
- 2 cebes de Figueres
- 1 l de brou de pollastre
- 1/2 cullerada de comí
- 1/2 cullerada de gingebre en pols
- 20 claus
- 1/4 de canó de canyella
- 1/2 cullerada de pebre negre en pols
- sal
- 40 g de mantega
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba picada en una cassola amb mantega i oli.
Afegiu-hi els claus i la canyella i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Mentrestant, poseu en un bol el pollastre tallat a daus, el gingebre, el comí, la sal i l'oli. Remeneu-ho bé, afegiu-ho al sofregit de ceba i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. A continuació, poseu-hi l'arròs i el brou de pollastre, remeneu-ho i deixeu que bulli durant 5 minuts més. Finalment, poseu la cassola al forn i deixeu coure l'arròs durant 8 minuts. Ja podreu emplatar-ho.
Afegiu-hi els claus i la canyella i deixeu-ho coure durant 5 minuts.
Mentrestant, poseu en un bol el pollastre tallat a daus, el gingebre, el comí, la sal i l'oli. Remeneu-ho bé, afegiu-ho al sofregit de ceba i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. A continuació, poseu-hi l'arròs i el brou de pollastre, remeneu-ho i deixeu que bulli durant 5 minuts més. Finalment, poseu la cassola al forn i deixeu coure l'arròs durant 8 minuts. Ja podreu emplatar-ho.