Arròs amb pèsols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lolita Rexach
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes
INGREDIENTS
- 350 grams d'arròs
- 800 grams de pèsols
- 2 manats de cebes
- 120 grams de pernil tallat
- sal, oli, pebre i aigua
PREPARACIÓ
Sofregiu en una cassola amb oli el pernil tallat fins que estigui una mica transparent.
Després, afegiu-hi la ceba tallada ben petita i deixeu-la sofregir.
Mentrestant, bulliu els pèsols en un cassó amb aigua.
A continuació, afegiu l'arròs a la cassola, remeneu-ho bé, tireu-hi part de l'aigua de coure els pèsols i deixeu-ho bullir durant uns 12 o 15 miuts. Seguidament, salpebreu el plat, incorporeu-hi els pèsols i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Ja podeu emplatar-ho.
Després, afegiu-hi la ceba tallada ben petita i deixeu-la sofregir.
Mentrestant, bulliu els pèsols en un cassó amb aigua.
A continuació, afegiu l'arròs a la cassola, remeneu-ho bé, tireu-hi part de l'aigua de coure els pèsols i deixeu-ho bullir durant uns 12 o 15 miuts. Seguidament, salpebreu el plat, incorporeu-hi els pèsols i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Ja podeu emplatar-ho.