Arròs amb pèsols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lolita Rexach
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hispània, Arenys de Mar-Caldetes

INGREDIENTS

  • 350 grams d'arròs
  • 800 grams de pèsols
  • 2 manats de cebes
  • 120 grams de pernil tallat
  • sal, oli, pebre i aigua

PREPARACIÓ

Sofregiu en una cassola amb oli el pernil tallat fins que estigui una mica transparent.
Després, afegiu-hi la ceba tallada ben petita i deixeu-la sofregir.

Mentrestant, bulliu els pèsols en un cassó amb aigua.

A continuació, afegiu l'arròs a la cassola, remeneu-ho bé, tireu-hi part de l'aigua de coure els pèsols i deixeu-ho bullir durant uns 12 o 15 miuts. Seguidament, salpebreu el plat, incorporeu-hi els pèsols i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut