Arròs amb fesols i col
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'Estany
INGREDIENTS
- 1/2 kg de costella de bou
- 1/2 orella de porc
- 1 os de pernil
- 1 peu de porc
- 4 botifarres d'arròs
- 1/4 de kg de fesols
- 1 col petita
- aigua abundant
- 300 g d'arròs
- una mica de safrà
- 1 gotet d'oli
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu l'orella i el peu de porc, la costella de bou i l'os de pernil en una olla amb aigua calenta.
Tireu-hi un raig d'oli, el safrà i la sal. Remeneu-ho i feu-ho bullir durant 2 hores i mitja, i després afegiu-hi els fesols cuits i la col, que han de bullir 20 minuts. A continuació ja hi podeu tirar l'arròs, i quan faltin 5 minuts perquè estigui cuit (la cocció de l'arròs dura 20 minuts), poseu-hi la botifarra d'arròs.
Tireu-hi un raig d'oli, el safrà i la sal. Remeneu-ho i feu-ho bullir durant 2 hores i mitja, i després afegiu-hi els fesols cuits i la col, que han de bullir 20 minuts. A continuació ja hi podeu tirar l'arròs, i quan faltin 5 minuts perquè estigui cuit (la cocció de l'arròs dura 20 minuts), poseu-hi la botifarra d'arròs.